Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA

Tekstovi, fotografije, datoteke, video i audio zapisi i ostali materijali objavljeni na javnoj internet prezentaciji Znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem „Rješenje hrvatskog pitanja za europsku Bosnu i Hercegovinu“:

  • u vlasništvu su organizatora znanstvenog skupa
  • u vlasništvu su fizičkih ili pravnih osoba koje su organizatoru(ima) dale pristanak za objavljivanje tih materijala
  • njihova objava dozvoljena je Zakonom o autorskom i srodnim pravima
  • nalaze se pod Creative Commons licencama
  • nalaze u javnom vlasništvu

 

UVJETI KORIŠTENJA MATERIJALA

Prilikom objave i korištenja materijala s javne internet prezentacije znanstvenog skupa treće osobe dužne su na mediju na kojemu koriste materijale navesti izvor na sljedeći način: Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem „Rješenje hrvatskog pitanja za europsku Bosnu i Hercegovinu“ ili www.euhrvatibih.ba. Ovo se odnosi samo na izvorne tekstove, fotografije, datoteke, video i audio zapise te ostale materijale. Tekstovi, fotografije, datoteke, video i audio zapisi te ostali materijali koji su prenijeti iz drugih izvora koriste se sukladno uvjetima korištenja tih izvora.

Medijski subjekti mogu koristiti izvorne materijale radi upotrebe u informativne, uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektroničkim medijima uz navođenje izvora.

Upotreba izvornih materijala s javne internet prezentacije znanstvenog skupa u komercijalne svrhe dozvoljena je samo uz odobrenje organizatora skupa ili vlasnika materijala objavljenog na internet prezentaciji.

 

ODGOVORNOST ZA SADRŽAJ I ŠTETU

Organizator(i) ne preuzima(ju) odgovornost za sadržaj na vanjskim internet stranicama na koji vode poveznice s javne internet prezentacije znanstvenog skupa.

Organizatori(i) ne snosi(e) odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ove internet prezentacije ili stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s javne internet prezentacije znanstvenog skupa.

Organizator(i) nastoji(e) sadržaje na ovoj prezentaciji održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima(ju) odgovornost za istinitost i potpunost istih.

 

IZMJENA SADRŽAJA

Organizator(i) zadržava(ju) pravo izmjene sadržaja internet prezentacije te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

 

PRESTANAK UVJETA KORIŠTENJA

Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane organiztora. Vaš raskid je moguć u bilo kojem trenutku, a znači prestanak korištenja ove prezentacije i brisanje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s ove internet prezentacije.